Pàgines

19 d’oct. 2015

Biblioserra de tarda obre les seves portes

Aquest setembre hem engegat un nou projecte a l'institut en què un grup d'alumnes de 4t d'ESO oferiran els serveis de la nostra biblioteca escolar cada dilluns de 16'00 a 18'00. La idea s'emmarca en una prova pilot de Servei Comunitari de Centre i pretén apropar la nostra biblioteca als alumnes de tarda del Serrallarga, però també a la resta d'alumnes que hi vulguin venir a llegir, a estudiar o a fer recerca, així com a les seves famílies i als alumnes de primària del barri.
Es tracta de convertir aquests trenta alumnes en biblioalumnes a partir de diverses sessions teòriques, que es faran a les classes de llengua catalana i literatura, i d'uns tallers de formació en què els nois i noies, en parelles de treball, aprendran tot allò que fem les responsables de la biblioteca a Biblioserra: segellar novetats, fer i col·locar teixells, catalogar les obres amb el programa de gestió e-Pèrgam, fer el recompte d'usuaris i el control de préstec, endreçar els llibres que els usuaris retornen...

El primer que vam fer va ser escollir el cartell publicitari que representaria el projecte i que serviria per fer-ne difusió a tota la nostra comunitat educativa.
A partir d'avui, doncs, Biblioserra obre les seves portes cada dilluns. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada